INTRODUCERE

SC NICK-ALEX MOB SRL

Adresă: Constanta, Str Celulozei, nr.1E

RO31522721

J13/898/2013

Telefon: 0747286598 / 0722225033
E-mail: contact@nicoffice.ro
Luni – Vineri: 10.00 – 16.30
Constanta, Romania

Utilizarea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.nicoffice.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi enumerate in paragrafele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

SC Nick-Alex Mob SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

SC Nick-Alex Mob SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit.

ACCESUL LA SITE

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

SC Nick-Alex Mob SRL nu confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul (nicoffice.ro), de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Nick-Alex Mob SRL, fara acordul scris al acesteia.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

SC Nick-Alex Mob SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Politica de confidentialitate

Conform Legii nr. 677/2001, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NICK-ALEX MOB SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre dumneavoastra . Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera in sistemul intern si a livra comenzile efectuate de catre dumneavoastra pe site. Conform Legii beneficiati de: dreptul de acces asupra datelor si de editare , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei ,dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere prin scrisoare recomandat? cu confirmare de primire pe adresa societatii noastre.

COMANDA

SC Nick-Alex Mob isi rezerva dreptul de a-si selcta clientii. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Unele preturi se pot modifica fara preaviz.

Toate promotiile efectuate de nicoffice.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

Modalitati de plata

www.nicoffice.ro va ofera 3 modalitati de plata:

Plata la livrare-ramburs
Plata online cu cardul
Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate.

Plata online cu cardul bancar

Comanda ta poate fi platita online, cu cardul bancar. Serviciul este pus la dispozitie de platforma de plati online MobilPay, un serviciu securizat pentru acest tip de plati.

Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de nicoffice.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: SC NICK-ALEX MOB SRL
Cont lei: IBAN RO43INGB0000999903586615 Cod unic inregistrare: RO31522721
Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate .

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

– nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara in stoc pe site, dar sa fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp si pot exista mici inadvertente privind stocul real afisat.

– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc…)

GARANTIA

Garantia se asigura in baza facturii fiscale, a certificatului de garantie care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face
obiectul garantiei, impreuna cu o mentionare scrisa a defectului. Obiectul achizitionat este necesar sa il prezentati cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

Vânzătorul se angajează să livreze produsul conform cu descrierea din cadrul site-ului https://www.nicoffice.ro/ și cu calitățile și caracteristicile înscrise în factură. Produsul este considerat neconform dacă nu are aceleași calități precum este descris în cadrul site-ului https://www.nicoffice.ro/ sau dacă nu are calitățile și caracteristicile înscrise în factură. Răspunderea vânzătorului este angajată dacă lipsa de conformitate a produsului apare într-un termen de 1 an calculat de la data livrării și dacă Cumpărătorul informează Vânzătorul despre apariția lipsei de conformitate în termen de 2 zile de la data la care a constatat-o. Cumpărătorul este de acord cu faptul că produsele manufacturate și cele din materiale naturale precum pielea, lemnul masiv, furnir, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuanțelor de culoare pe diferite suprafețe și a particularităților aparente pe material. Cumpărătorul este de acord cu faptul că produsele din lemn masiv pot prezenta mici crăpături sau noduri în funcție de natura lemnului sau că pot apărea în timp mici crăpături funcție de condițiile în care sunt păstrate produsele – la temperaturi situate în afara intervalului 18-30 de grade Celsius și umiditate ridicată. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.
După efectuarea livrării Cumpărătorul nu mai poate invoca deficiențe cantitative sau deficiențe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul livrării (ciobituri, zgârieturi, rosături, fire trase, componente îndoite, pete de murdărie etc.). Spargerea produselor sau componentelor din sticlă sau zgârierea produselor după recepție sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:
– dezambalarea folosind obiecte tăioase sau dure;
– tăierea sau zgârierea materialelor;
– frecarea de alte suprafețe sau cu substanțe (soluții de curățare) abrazive;
– folosirea sau păstrarea produselor în medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum și în medii cu variații de temperatură;
– așezarea produsului lângă surse de căldură (distanța de gardă este de 1m) în afară mobilierului de bucătărie proiectat în acest scop;
– folosirea produselor de curățare care conțin acizi, petrol, gaz, detergenți, solvenți chimici sau alcool (orice soluție trebuie încercată întâi pe o suprafață mică, ascunsă);
– dehidratarea pielii (fără hidratare pielea se usucă și crapă);
– udarea produselor (curățați cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă cu săpun -50% apă, 50% săpun lichid pH neutru – apoi ștergeți imediat cu o cârpă uscată);
– folosirea mobilierului în alt scop decât cel pentru care a fost proiectat.

S.C. Nick-Alex Mob SRL garanteaza componentele produselor sale impotriva defectelor de fabricatie si de material pe perioada
mai sus stabilita cu incepere de la data cumpararii de catre utilizatorul final. In timpul perioadei de garantie producatorul isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect.Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru actiunile ce nu sunt conforme instructiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieri, depasire greutate maxima admisa etc).

Intretinerea si reparatiile in termen de garantie se executa de catre S.C. Nick-Alex Mob SRL la sediul unitatii service din
Constanta, Str. Celulozei, nr.1E, jud. Constanta (tel : 0747286598 / 0722225033, email : contact@scauneok.ro)

Costul trimiterii produsului pentru care se acorda garantie la unitatea service, cade in sarcina cumparatorului.

Perioada de rezolvare a recalmatiei de la data sesizarii este cea prevazuta de lege, garantie prelungindu-se cu durata in care a fost produsul in reparatie.

In cazul in care produsul nu poate fi reparat, el va fi inlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferentelor de pret.

In cazul in care cumparatorul nu doreste un alt produs, clientului i se returneaza suma platita pe produs, diminuata proportional cu numarul de luni de utilizare a produsului din cele 12 de luni de garantie. (ex: daca produsul a fost utrilizat 6 luni de zile, se returneaza 6/12 = 50% din suma platita initial)

CONDITII DE RETURNARE.

Clientii nicoffice.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului .Nicoffice.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si/sau interventii neautorizate etc.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Resigilat. Valoarea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

Acesta clauza se aplica conform O.G. nr.130/2000 art.2.lit.e., in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Nu se accepta nici o returnare, daca clientul persoana fizica nu notifica in scris (email, fax, scrisoare) faptul ca doreste returnarea unui produs.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.  Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SECURITA SI CONFIDENTIALITATE

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

NICK-ALEX MOB SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. NICK-ALEX MOB SRL va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

CONFLICTE. LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Nick-Alex Mob SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel.

Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.

Politica Cookies

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru etc, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. „Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca setarile computerului dumneavoastra reflecta daca sunteti sau nu bucuros sa acceptati cookie-uri. Astfel, va puteti seta browser-ul de internet sa va avertizeze inainte sa acceptati cookie-urile sau il puteti seta sa le refuze instant. Nu este necesar sa utilizati cookie-urile ca sa puteti utiliza sau sa aveti acces la site-urile noastre, cu toate ca exista posibilitatea sa nu aveti acces la toate caracteristicile site-ului. Pentru informatii suplimentare trebuie sa utilizati butonul « help » din browser-ul dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand in cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii.